kermis lierderholthuis begint met buikschuiven

Vrijdag 2 juli is de Kermis Lierderholthuis begonnen. Dit gebeurde met de eerste editie van het WK Buikschuiven. Het WK Buikschuiven is ontstaan omdat het volgens de organisatie ‘veel leuker is om mensen te zien vallen die je kent, dan mensen die je niet kent’.

“Het is vorig jaar begonnen”, vertelt Maarten. “Enkele statafels waren nat van het bier en het leek iemand leuk om daar iets mee te doen. Toen zijn ze gaan buikschuiven. Er werden nog beste smakken gemaakt. Daarom hebben we besloten om het dit jaar maar tot een officieel programmaonderdeel te maken.”

Zaterdagmorgen was er in Liederholthuis een versierde kinderoptocht met muziek en fanfare. Deze optocht ging dwars door het dorp. Zoals je op de foto’s kunt zien genoot iedereen zichtbaar van de optocht en het mooie weer. En het thema van de optocht kun je waarschijnlijk wel raden. Juist, het WK voetbal 2010.

De Kermis duurt nog tot zondag. Morgen staan onder andere de Heikera Kermistocht en de grote Autoclash op het programma. Voor meer informatie kun je op staging2.feestweekendlierderholthuis.nl kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.