Home / archiefcentraal / kaartjes normaal voor marloes nico en laurens

kaartjes normaal voor marloes nico en laurens

Marloes Middelkamp, Nico Elshof, en Laurens Westenenk hebben de Normaal-prijsvraag van Salland Centraal gewonnen. Zij hebben alle drie een setje van twee kaarten verdiend voor het Normaal-concert op zaterdag 10 juli in Dalfsen.

Tevens krijgen de drie winnaars ieder twee exemplaren van het boek ‘Ik zeg oeh…! 35 jaar deurdonderen’. Eentje voor zichzelf en eentje voor het weggeven. Zij hadden alle drie de vraag ‘Wat is de naam van de van oorsprong Engelse gitarist die begin jaren tachtig deel uitmaakte van Normaal’ juist beantwoord. De naam van die Engelsman is natuurlijk Alan Gascoigne, ook wel bekend als ‘de Gaspiepe’.

De prijswinnaars zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.