kaartjes normaal voor marloes nico en laurens

Marloes Middelkamp, Nico Elshof, en Laurens Westenenk hebben de Normaal-prijsvraag van Salland Centraal gewonnen. Zij hebben alle drie een setje van twee kaarten verdiend voor het Normaal-concert op zaterdag 10 juli in Dalfsen.

Tevens krijgen de drie winnaars ieder twee exemplaren van het boek ‘Ik zeg oeh…! 35 jaar deurdonderen’. Eentje voor zichzelf en eentje voor het weggeven. Zij hadden alle drie de vraag ‘Wat is de naam van de van oorsprong Engelse gitarist die begin jaren tachtig deel uitmaakte van Normaal’ juist beantwoord. De naam van die Engelsman is natuurlijk Alan Gascoigne, ook wel bekend als ‘de Gaspiepe’.

De prijswinnaars zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.