jan mark en jeffrey winnen viswedstrijd

Jan Klunder, Mark te Wierik en Jeffrey Klein Koerkamp hebben in de verschillende leeftijdscategoriën de viswedstrijd van zondag 4 juli gewonnen. Deze viswedstrijd was in het Drostenkamp. Iedereen die het leuk vindt om te vissen tot en met 17 jaar kon meedoen met de wedstrijd. Met de wedstrijden hoopt de visvereniging de jeugd te enthousiasmeren voor de vissport en tegelijkertijd de natuur te respecteren.

De uitslagen:

In de leeftijd tot 9 jaar

1. Jan Klunder

2. Bjorn te Wierik

3. Ellen Schrijver

In de leeftijd 10 – 13 jaar

1. Mark te Wierik

2. Nick Witteveen

3. Jesse Averdijk

In de leeftijd 14 – 17 jaar

1. Jeffrey Klein Koerkamp

2. Dennis Oosterwijk

3. Joey Walraven

De volgende viswedstrijd is 27 augustus met Stöppelhaene van 18.45 uur tot 20.00 uur. Je moet om 18.30 aanwezig zijn. Weer is de wedstrijd in het Drostenkamp. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de vereniging. Iedereen tot en met 15 jaar mag meedoen aan de wedstrijd. Er wordt gevist met een vaste stok en je mag voeren met maden of casters. De deelname is gratis en aanmelden kan via hjbenter@gmail.com. De prijsuitreiking is bij Laurel’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.