intersport schutte sponsort rolstoeldansgroep

Intersport Schutte is de nieuwe sponsor van rolstoeldansgroep De Peperbus Rollers uit Zwolle. Het idee om gehandicaptensport te sponsoren leefde bij Schutte al langer. Een klant van de Raalter sportzaak vertelde Schutte dat hij deel uit maakte van de dansgroep en zo kwam het balletje aan het rollen.

De dansgroep oefent elke maandagavond tussen 18.30 en 21.00 uur. Dit gebeurt onder leiding van twee gediplomeerde instructeurs. Dansen kan in twee disciplines: Het duodansen, waarbij de twee danspartners allebei in een rolstoel zitten, of het zogeheten combidansen. Bij het combidansen zit één persoon in een rolstoel en de partner danst op de benen.

Als je interesse hebt in rolstoeldansen. Bijvoorbeeld als je een keer mee wilt doen, of eens wil weten wat het precies inhoudt, dan kun je bellen met de familie Holterman op 0572-850792.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.