inschrijving atb challenge lemelerveld gestart

Na de successen van voorgaande jaren wordt ook dit jaar tijdens de Feestweek Lemelerveld de KokkieBikes ATB-Challenge georganiseerd door ATB-Team Lemelerveld in samenwerking met Stichting Festiviteiten.

Op donderdagavond 12 augustus 2010 is het zover. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk die in het bezit is van een mountainbike en een helm. Enige ervaring is wel vereist want er zal weer een technisch en variërend parcours worden opgebouwd. De wedstrijd is een koppelkoers. Elk team bestaat uit twee personen en de renners moeten elkaar elk rondje aflossen. Nieuw dit jaar is de aparte wedstrijd voor de jeugd. De deelnemers in de leeftijdscategorie 10 t/m 14 jaar strijden tegen elkaar in een eigen categorie.

Het volledige programma, het inschrijfformulier en overige informatie kun je vinden op de website staging2.atbteamlemelerveld.nl Er kunnen maximaal 40 koppels deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.