hittebestendig mini midi toernooi bij trr

Bloedfanatiek en hittebestendig, zo kun je de deelnemers aan het mini-midi-toernooi bij TRR het beste omschrijven. Zondag werd op het tennispark van T.R.R. het zogenaamde Rood–Oranje Toernooi gehouden, beter bekend als het mini–midi-toernooi. Rood Oranje toernooi is wel de term die voor deze toernooien gebruikt wordt door de KNLTB, de bond voor tennis in Nederland.

Onder een stevig stralende zon, waarbij de temperaturen opliepen tot wel 28 graden op de banen hielde de aankomende tennissers het buitengewoon goed vol. De zweetdruppels gutsten van de hoofden maar de spelers gaven geen kick, het enige dat te horen was klonk als “wat een fantastisch weer om te tennissen, heerlijk.” Geen kind aan de kinderen zullen we maar zeggen.

De kinderen speelden iedere keer een kwartier en na een half uur was er een kwartier pauze ingelast om wat te drinken en te eten, dat hadden zij wel nodig op zo een warme dag. De ouders werden verwend met thee, koffie en een ijsje. Zo ook de kinderen, alleen bij hen maakte de koffie plaats voor ranja.

Uitslagen:

Poule Rood

1. Laura Jansen

2. Nienke van der Veen

3. Sandra van Helmond

4. Lauri Bijvoets

Poule Oranje (1)

1. Yatho Weijs

2. Judith Guikema

3. Kyra Bos

Poule Oranje (2)

1. Chris Groot Koerkamp

2. Dirk ten Have

3. Sanne Jansen

4. Martijn Guikema

5. Maren Bijvoets

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.