Home / archiefcentraal / graafmachine brandt uit langs n35

graafmachine brandt uit langs n35

Vrijdagmorgen is een graafmachine van een Heinose firma uitgebrand op de parallelweg langs de N35. Ter hoogte van Billy’s Party Ranch vloog de machine in brand. Door de brand werd de N35 eventjes afgesloten. Vermoedelijk is de brand ontstaan door oververhitting.

Na een uurtje had de brandweer het vuur geblust. Van de graafmachine is weinig meer over. Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. De mensen die de grootste hinder van de brand ondervonden waren fietsers die op weg waren naar de Wijthmenerplas. Die moesten wachten tot de parallelweg weer vrijgegeven werd.

De foto bij dit artikel werd gemaakt door NuHeino. De rest van de foto’s zijn van eigen makelij.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.