gibo groep en flynth kijken naar fusie

De accounts- en advieskantoren van Gibo Groep en Flynth kijken naar een fusie van hun organisaties. De verwachting is dat de fusie per 1 januari 2011 plaats kan vinden. Als de fusie doorgaat ontstaat hiermee de grootste aanbieder van accountants- en adviesdiensten voor het MKB en de agrarische sector van Nederland.

Samen hebben Gibo en Flynth zo’n 35.000 klanten, 2.300 medewerkers, 80 vestigingen en een omzet van 180 miljoen euro. De aandeelhouders van beide bedrijven hebben vorige week het onderzoek naar een mogelijke fusie al goedgekeurd.

“Voor onze klanten verandert er in principe niets,” aldus Paulien Bulstra, vestigingsdirecteur van het Gibo-kantoor in Raalte. “We blijven een fullservice kantoor. We hebben per 1 januari alleen een nog sterkere organisatie achter ons staan. De laagdrempeligheid van onze blijft bestaan.”

Voorlopig blijft de naam Gibo Groep gewoon bestaan. Het kan echter wel zijn dat de bedrijven hun namen gaan samenvoegen. Gibo Groep / Flynth zou het dan worden.

De kantoren in de regio, Raalte, Deventer, Dalfsen en Zwolle, blijven gewoon bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.