genomineerde ondernemingen roja bekend

De genomineerden voor de verkiezing van de Raalter Onderneming van het Jaar zijn bekend gemaakt. De volgende ondernemingen maken kans op de onderscheiding:

Categorie Detailhandel

– Ambachtsbakker Wim Blom te Heino

– Bloemen Korbeld te Raalte

– Brasserie De Haenehof te Raalte

Categorie Handel, Industrie en dienstverlening

– Bouwbedrijf Vosman BV te Raalte

– Van den Berg Beton BV te Raalte

– Vital Centre te Raalte/Heino

Categorie Agrarisch

– Maatschap Brilman te Heino

– Maatschap Reimert-Langkamp te Mariënheem

– Edwin Tijs te Luttenberg

Voor 1 juli konden de ondernemingen worden aangemeld om een kans te maken op de titel Raalter Onderneming van het Jaar 2010. Een jury, onder leiding van notaris mr. M.M.M. Oors, heeft de aangemelde bedrijven beoordeeld en hieruit een selectie gemaakt van 9 ondernemingen die strijden om de titel “ROJA 2010.”

Belangrijk bij de selectie van de 9 kandidaten is dat de ondernemers zich in positieve zin weten te onderscheiden. Hierbij kan gedacht worden aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid enzovoort. De jury zal bij elk van de kandidaten een bedrijfsbezoek doen om te kunnen beoordelen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

De uitreiking van de Raalter Ondernemingen van het Jaar (ROJA) vindt plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 27 augustus van 16.30 uur tot 19.30 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.