gemeente en tcr ondertekenen contract

Wethouder Roger de Groot van de gemeente Raalte en Marc Roescher, directeur van TCR, hebben vrijdag het nieuwe contract voor het leerlingen vervoer ondertekend. Eerder meldden we al dat TCR de vervoerder blijft van het leerlingenvervoer. TCR voert het vervoer de komende drie jaar weer uit, met een mogelijkheid om dit twee keer met een jaar uit te breiden.

Roescher is blij me de gunning: “Ik ben er ontzettend blij mee. Er zijn veel mensen afhankelijk van het vervoer. Sommige chauffeurs rijden al wel 20 jaar elke schooldag een route. Ze bouwen echt een band met de familie van de leerlingen op, soms generaties na elkaar.”

Ook de Groot is tevreden met TCR als vervoerder: “We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het leerlingenvervoer. Met dit nieuwe contract kunnen we deze kwaliteit ook de komende drie jaar blijven bieden.”

Dagelijks gaan ongeveer 200 kinderen met voertuigen van TCR naar school. Jaarlijks is er een bedrag van ruim 600.000 euro met het vervoer gemoeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.