geen top 10 voor atb lemelerveld

De leden van ATB-team Lemelerveld zijn er zondag niet ingeslaagd om zichzelf de top tien in te rijden tijdens de Grote Prijs Steenwijkerland. Op de Woldberg in Steenwijk was een technisch parcours uitgezet, met veel klimwerk. Namens ATB-Team Lemelerveld stonden Dienand Broekhuis, Lyan Rensen, Ido Jansen en Jeroen Wessel aan het vertrek.

Om kwart voor elf klonk voor Dienand het startschot. Hij ging goed van start bij de Masters 40+. Dienand kwam in een groepje te rijden strijdend om plek zeven. In de voorlaatste ronde ging het helaas fout. In een afdaling met veel boomwortels kwam Dienand ten val. Hij had zodanig veel pijn dat hij genoodzaakt was de wedstrijd te beëindigen.

Na de wedstrijd van de Masters klonk ook voor de Dames en de Amateurs het startschot. Lyan Rensen had bij de Dames een goede start en kwam rond een vijfde positie te rijden. Nog voor zij de gehele startlus had gereden kreeg Lyan problemen met haar ketting, deze kwam vast te zitten tussen het tandwiel en de crank. Nadat ze de problemen had verholpen kon ze achteraan weer aansluiten en haar weg vervolgen. Voor haar gevoel reed ze een goede wedstrijd maar de opgelopen achterstand was niet meer goed te maken. Lyan finishte achterin het deelnemersveld.

Bij de Amateurs stonden Ido Jansen en Jeroen Wessel aan het vertrek. Startend vanaf de derde startrij kwamen ze na de eerste ronde gezamenlijk rond plaats vijftien door. Voor Ido bleek het tempo wat te hoog te liggen. Hij kwam niet goed in zijn ritme en viel een tiental posities terug. Hij finishte als 25e. Jeroen kon zijn startpositie wel handhaven en finishte als 15e.

Over twee weken staat in Zoetermeer het Nederlands Kampioenschap mountainbike op het programma. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.