Home / archiefcentraal / geen kapvergunning dan maar een storm

geen kapvergunning dan maar een storm

Piet Pont uit de Koriander in Raalte was nog niet zo ongelukkig met de storm van afgelopen nacht. Hij had een kapvergunning aangevraagd voor een boom in de buurt van zijn woning. Die vergunning werd geweigerd. De storm stak in de nacht van zaterdag op zondag de helpende hand uit. De boom is omgewaaid.

Het betreft een boom naast ‘het sluisje in de Koriander’, dat is een stukje pad dat de Koriander verbindt met een fietspadennet in het plantsoen er achter. Pont: “De boom stond in de ecologische hoofdstructuur en moest blijven staan. Blij dat de natuur nu een handje heeft geholpen.”

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.