geen kapvergunning dan maar een storm

Piet Pont uit de Koriander in Raalte was nog niet zo ongelukkig met de storm van afgelopen nacht. Hij had een kapvergunning aangevraagd voor een boom in de buurt van zijn woning. Die vergunning werd geweigerd. De storm stak in de nacht van zaterdag op zondag de helpende hand uit. De boom is omgewaaid.

Het betreft een boom naast ‘het sluisje in de Koriander’, dat is een stukje pad dat de Koriander verbindt met een fietspadennet in het plantsoen er achter. Pont: “De boom stond in de ecologische hoofdstructuur en moest blijven staan. Blij dat de natuur nu een handje heeft geholpen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.