fotografen aan het werk voor olst wijhe

Je moet niet vreemd opkijken als in de 3e of 4e week van juli fotografen panden in het buitengebied van Olst-Wijhe fotograferen. Dat doen zij in opdracht van de gemeente voor het bestemmingsplan buitengebied.

In het voorontwerp bestemmingsplan buitengebied staat omschreven welk pand karakteristiek is en welke niet.

Er meerdere inspraakreacties bij de gemeente binnengekomen, waarbij mensen aangeven dat ook andere panden karakteristiek zijn, die niet in de lijst zijn opgenomen. Daarom gaat het Oversticht in opdracht van de gemeente in juli veldwerk doen, waarbij zij panden in het hele buitengebied bekijken en fotograferen voor het bestemmingsplan buitengebied.

Het kan dus zijn dat iemand van dit bedrijf uw erf wil betreden om gegevens op te nemen, of een foto van een pand te maken. Deze personen kunnen zich legitimeren namens de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.