Home / archiefcentraal / flinke aanrijding op n35 bij haarle

flinke aanrijding op n35 bij haarle

Op de N35 bij Haarle zijn donderdagmorgen omstreeks 09.00 uur een personenauto en een vrachtwagen met oplegger met elkaar in aanrijding gekomen. Vermoedelijk wilde de bestuurder van de personenauto vanaf de Stationsweg in Haarle de grote weg oversteken. De vrachtwagen, die uit de richting van Nijverdal kwam, kon de auto niet meer ontwijken en kwam met de auto in botsing.

De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De N35 tussen Mariënheem en Haarle is door het ongeluk enige tijd afgesloten geweest. Verkeer werd over de parallelweg geleid.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.