Home / archiefcentraal / fietspuzzeltocht en barbecue wijhe 1050 jaar

fietspuzzeltocht en barbecue wijhe 1050 jaar

Vanwege de tekening van de officiële akte ‘Wie’ op 28 augustus 960, is er 28 augustus 2010 een fietstocht binnen de grenzen van de oude gemeente Wijhe. 1050 jaar geleden tekende Koning Otto de akte. Bij de fietstocht kun je kiezen tussen 20 en 30 kilometer. Het is een verrassende tocht met opgaven voor jong en oud. Eindbestemming van de tocht is Grillhouse The Longhorn aan de Langstraat. Hier is een barbecue ter afsluiting.

Opgave kan bij Elferink Mode aan de Langstraat. Bij opgave moet je ook gelijk de eigen bijdrage voldoen. Voor volwassen zijn de kosten voor de fietstocht met barbecue 7,50 euro en voor kinderen tot 12 jaar 5 euro. De snelle beslissers maken ook nog een kans op de mok Wijhe 1050. Deze wordt 28 augustus overhandigd.

In het teken van Wijhe 1050 kun je ook nog meedoen met de fotowedstrijd. De foto’s worden sowieso in de loop van het jaar op www.wijhe1050.nl geplaatst. Ook komen ze te hangen op de expositie op de volgende Koninginnedag. Het thema is ‘Het mooiste plekje van Wijhe’. Je kunt je foto sturen naar info@wijhe1050.nl voorzien van naam, adres en motivatie. Ook kun je hem inleveren bij Elferink Mode.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.