elke pompdag live muziek bij marktzicht

Langzaam maar zeker ontstaat er steeds meer duidelijkheid over het programma van de Pompdagen in Heino. Ook Café-Restaurant Marktzicht heeft haar eigen programma. Elke avond, zelfs al voor de officiële aanvang van de Pompdagen is er live muziek.

Op dinsdag 17 augustus treden de Grote Kearls op, woensdagavond komt Southern Style, donderdag treden er twee Heinose bands op, te weten The Schiw en Premium. Op vrijdagavond staat Kiek Now Us op de planken. Zaterdag wordt er en Hollands meezingfestijn gehouden, met medewerking van Andreas, Mariska, Fetty A3aan en een DJ. Marktzicht sluit de Pompdagen op zondag af met Henk Klompenmaker met Friends.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.