eerste sallands kratstapel kampioenschap

De deelnemende teams worden onderverdeeld in een strak poulesysteem. Bij het S.O.K.K. (Sallands Open Kratstapel Kampioenschap) is het de bedoeling dat de teams (vier personen) zich in rap tempo de hoogte in werken door middel van het bouwen van een krattentoren. Uiteraard klimmen ze zelf gezekerd mee omhoog! Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Quintin Poelen (stagiair bij Omni Mobilae) heeft dit project opgepakt. Zeer enthousiast is hij aan de slag gegaan. Quintin hoopt om 16 tot 24 teams te vergaren voor het S.O.K.K. De minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar. Quintin mikt op een enthousiaste doelgroepen als sportverenigingen, vriendengroepen en/of bedrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per persoon inclusief vier consumpties en een lunchpakketje. Teams kunnen zich tot en met vrijdag 2 juli opgeven op staging2.omnimobilae.nl of via info@omnimobilae.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.