Home / archiefcentraal / een week timmeren in de ruimte

een week timmeren in de ruimte

Bijna 160 kinderen hebben meegedaan aan de timmerweek in Lemelerveld. De hele week werd er druk getimmerd, geschilderd, behangen en gebouwd. Met het thema ‘in de ruimte’ wisten de kids wel raad: Er ontstonden creaties die de wereld nog nooit gezien had.

Er werd niet alleen getimmerd, ook was er plek voor ander knutselwerk. In de knutselhoek konden de jonge deelnemers een astronautenhelm, raket, telescoop of verrekijker maken. Vrijdag werd de timmerweek met een patatje afgesloten.

De bouwsels zijn inmiddels van het terrein verdwenen, vermoedelijk zijn ze meegenomen door ruimtewezens, want die Lemelerveldse kids hebben misschien wel voor inspiratie gezorgd bij andere wezens in het heelal.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.