een week timmeren in de ruimte

Bijna 160 kinderen hebben meegedaan aan de timmerweek in Lemelerveld. De hele week werd er druk getimmerd, geschilderd, behangen en gebouwd. Met het thema ‘in de ruimte’ wisten de kids wel raad: Er ontstonden creaties die de wereld nog nooit gezien had.

Er werd niet alleen getimmerd, ook was er plek voor ander knutselwerk. In de knutselhoek konden de jonge deelnemers een astronautenhelm, raket, telescoop of verrekijker maken. Vrijdag werd de timmerweek met een patatje afgesloten.

De bouwsels zijn inmiddels van het terrein verdwenen, vermoedelijk zijn ze meegenomen door ruimtewezens, want die Lemelerveldse kids hebben misschien wel voor inspiratie gezorgd bij andere wezens in het heelal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.