echtscheiden nieuwe stijl met van der heyden

Sinds de oprichting heeft het kantoor zich bezig gehouden met de makelaardij en bemiddeling bij hypothecaire transacties. “Regelmatig krijg je dan ook te maken met de problematiek rond het thema relaties/huisvesting/financiën. We hebben daarbij lang aan de zijlijn gestaan, maar er werd in toenemende mate een beroep gedaan op ons.”

Eén op de drie huwelijken mondt tegenwoordig uit in een scheiding. Dat gaat soms in goede harmonie, maar vaak ook niet. Voor beide situaties geldt dat het belangrijk is om goede hulp te hebben. ‘Echtscheiden nieuwe stijl’ richt zich zowel op gesprekken met beide partners als op de coaching van een individuele partner (als de echtscheiding elders wordt behandeld). ‘In ons makelaarskantoor bedienden we ons al van de menselijke maat en die lijn zetten we door bij ‘Echtscheiden nieuwe stijl’. De aandacht moet niet alleen uitgaan naar de cijfermatige verdeling. We willen ook een luisterend oor bieden en de cliënt(en) daarna in alle rust door het doolhof van regels en wetgeving leiden.’

Wie ‘Echtscheiden nieuwe stijl’ inschakelt, krijgt eerst een intakegesprek, dat bij voorkeur met beide partners wordt gevoerd en waaraan geen kosten zijn verbonden. Daarna volgen individuele gesprekken, die uiteraard onder geheimhouding plaatsvinden. Aan de orde komen dan onder andere onderwerpen als vermogensopstelling, inboedelverdeling, alimentatie en tegenwoordig ook het ouderschapsplan. “In eerste instantie is het de bedoeling om in ontspannen sfeer van gedachten te wisselen en een stappenplan vast te stellen. Na elk gesprek worden dan afspraken gemaakt, waaraan we in het volgende gesprek zullen refereren. De eindafspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. In scheidingssituaties is het belangrijk dat invloeden van buitenaf niet de overhand gaan krijgen”, aldus Van der Heyden, die er nog aan toevoegt dat de afwikkeling van de scheiding in nauwe samenwerking met een advocatenkantoor plaatsvindt.

Elke werkdag is er van 12.00 tot 14.00 uur een telefonisch informatiespreekuur. Belangstellenden kunnen dan bellen met nummer 06 – 10 200 490. Meer informatie op staging2.echtscheidennieuwestijl.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.