doe mee aan de stoppelhaeneversiering

Geen tijd is misschien wel het meest gehoorde argument om niet deel te nemen aan. Wellicht is dat ook een andere manier om te zeggen ik weet niet hoe het moet. Maar niet gevreesd, de commissie van Stöppelhaene die zich bezighoudt met straat- en gevelversiering kan u een heel eind op weg helpen. Je moet het niet te moeilijk maken het kan namelijk heel eenvoudig.

Want zeg nu zelf, wat is leuker en gezelliger dan samen met de buren de straat waarin u woont een feestelijk en verlicht aanzien te geven tijdens de Stöppelhaenedagen? Vorig jaar waren er in totaal 17 versieringen aangebracht waaronder een aantal nieuwe straten zoals de Wechelerweg en de Ekster. Een mooi aantal natuurlijk vindt de organisatie van de Stöppelhaene, maar voor verbetering vatbaar.

Het Raalter dorp kent met de Burgemeester Kerssemakerstraat, Verheydenstraat en Göbelstraat al jaren vaste deelnemers. Deelnemen aan de Stöppelhaeneversiering is natuurlijk altijd leuk voor de uitstraling van de je straat tijdens de Stöppelhaene. Veel bezoekers fietsen de versierde en verlichte route door het dorp, de route wordt kort voor Stöppelhaene bekend gemaakt en deze kan men afhalen bij de VVV of via staging2.stoppelhaene.nl De reacties zijn altijd positief.

Neem voor opgave contact op met Cees Bouman cees.bouman@stoppelhaene.nl of meld je rechtstreeks aan op staging2.stoppelhaene.nl, hierop staan ook diverse foto’s van versieringen van vorig jaar evenals een wedstrijdformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.