dieksiepop met go back to the zoo

Go Back To The Zoo scoorde in februari een radiohit met de single ‘Electric’. De heren waren genomineerd voor maar liefst drie 3FM Awards. Onlangs hadden de heren voor de tweede keer een Megahit bij 3 FM met hun single ‘Hey DJ’. Go Back To The Zoo maakt zeer dansbare en swingende poprock.

Johnnie Stalker maakt stevige rawk ’n roll. Weinig subtiliteit bij dit trio, het draait allemaal om seks, drugs en rock ’n roll. De Haarlemse formatie Heist maakt stevige doorbulderende gitaarrock en laat zich daarbij beïnvloeden door de grunge en andere hardere muziekstijlen.

Schoolyard Herons is een jonge nieuwe rockband. Hun demo ‘Velo City’ was al te horen op Radio 538. De heren van The Soundcheckers hebben afgelopen winter hard gewerkt aan hun derde album ‘Emotions 2’ en zullen veel van hun nieuwe materiaal aan het publiek presenteren. erder is er uiteraard weer een surpriseact en zijn er onverwachte gasten. Locatie is een grasland aan de Haarlerveldweg. Aanvang is om 16.00 uur. Voor meer informatie zie: staging2.dieksiepop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.