di rect trapt nieuwe tour af in de lantaarn

De nieuwe clubtour van DI-RECT gaat op vrijdag 15 oktober van start in De Lantaarn in Hellendoorn. De kaartverkoop is op 14 juli van start gegaan. Kijk ook op staging2.di-rect.com voor meer informatie.

Met de nieuwe formatie met Marcel Veenendaal als zanger en Vince van Reeken als toetsenist, is de band energieker dan ooit. Op 14 mei is het album ‘This is who we are’ uitgekomen. Het eerste album van het nieuwe collectief is erg goed ontvangen, lovende recensies, een week lang op 1 in de iTunes Albumcharts en binnen op 3 in de Album top 100.

Sinds de release van het album is DI-RECT op diverse festivals te gast geweest, Paaspop, De Haagse Koninginnenach, Dauwpop, Royal Beach, Indian Summer de TT in Assen en vele anderen. De band sluit het jaar af met een clubtour langs alle bekende zalen van Nederland. In deze clubtour zal de band hun fans verrassen met een nieuwe extra lange show. De aftrap is op vrijdag 15 oktober, het laatste optreden van de tour staat gepland op 11 december in de Metropool in Hengelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.