Home / archiefcentraal / de passie van martie leusink

de passie van martie leusink

Laura Kuipers heeft de afgelopen maanden in het kader van haar afstudeeropdracht bij Salland Centraal verschillende Sallanders op de foto gezet die een echte passie of hobby hebben. Zeven weken lang plaatsen we één van deze foto’s. In de laatste aflevering van deze serie zie je Martie Leusink uit Wijhe. Hij is lid van de Fotoclub Salland en was in die hoedanigheid ook één van de initiatiefnemers voor de oprichting van het Virtueel Museum Raalte.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.