de natuur dichtbij bij fotowedstrijd bieb

De ‘Natuur Dichtbij’ is het thema van de fotowedstrijd van de bibliotheek Raalte. Tot 6 september kun je nog meedoen aan de wedstrijd. De richtlijnen voor deelname zijn: foto’s in zwart wit of kleur, formaat 20 x 30 cm. Je mag als deelnemers maximaal drie foto’s insturen.

Foto’s kunnen bij alle vestigingen van de Bibliotheek Raalte worden ingeleverd. De prijsuitreiking vindt plaats in het Kulturhus Raalte op 4 oktober. De prijzenpot bedraagt dit keer 250 euro.

Leden van Groei & Bloei of Bibliotheek Raalte die aan de fotowedstrijd meedoen kunnen op vertoon van hun pasje tegen gereduceerd tarief hun foto’s laten afdrukken bij Foto & Zo aan de Marktstraat 23a in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.