Home / archiefcentraal / de ieme neemt afscheid van twee juffen

de ieme neemt afscheid van twee juffen

Daltonschool De Ieme heeft woensdag afscheid genomen van twee juffen. Teamleden, ouders en kinderen namen afscheid van juf Ineke Wemerman en juf José Reehuis. Beide leerkrachten zijn tientallen jaren verbonden geweest aan de school. Zij hebben de omvorming van de school tot Daltonschool meegemaakt,

en gaan nu hun eigen weg. Ineke Wemerman gaat met vervroegd pensioen, José Reehuis wordt ambulant begeleider bij het team Jonge Risico Kind, van Weer Samen Naar School Salland.

Ze werden met een koets, voortgetrokken door een echt paard, opgehaald van huis en mochten de hele ochtend stralen als Koninginnen op het sprookjesfeest dat voor hen op school georganiseerd werd. De hele ochtend deden alle kinderen van de school spelletjes in de school en op het schoolplein.

Aan het eind van de dag hadden de afscheidnemende juffen ook nog een verrassing voor de school in petto:

De Ieme mag zich vanaf nu officieel een Kanjerschool noemen. Alle leerkrachten hebben hun diploma gehaald om de Kanjertraining, een methode voor sociaal-emotionele weerbaarheid, te geven. De training wordt jaarlijks in iedere groep gegeven. Het officiële bordje “Kanjerschool” werd door juf Ineke en juf José in uitgereikt aan de teamleden en kinderen van de Ieme.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.