de holsthoek haalt 2400 euro op

De zomervakantie is donderdagavond voor OBS De Holsthoek in Den Nul ingeluid met een goede doelenactie. Kika en Cliniclowns mogen na het eindfeest van de basisschool in totaal 2400 euro op hun rekening bijschrijven.

De goede doelenactie had voor de leerlingen van de school een extra bijzonder tintje, omdat medeleerlinge Inge onlangs overleed. Het eindfeest stond in het teken van een actie voor de Cliniclowns en KiKa. “De Cliniclowns hebben heel veel betekend voor Inge en wij vonden een actie passend. Leerlingen zijn heel actief geweest met een sponsorloop en de verkoop van diverse artikelen,” aldus een woordvoerder van de school.

De totale opbrengst van de avond is 2400 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.