dames 1 gibo groep kwiek in het nieuw

Het eerste team van GIBO Groep / Kwiek speelt vanaf komend handbalseizoen in de nieuwste kledinglijn van Hummel. Intersport Schutte uit Raalte steekt het team namelijk in het nieuw.

Intersport Schutte heeft voor de komende drie jaar een compleet Hummel tenue samengesteld, van warmloopshirt tot jas. Hierbij is gelet op een dynamische uitstraling. De wedstrijdshirts worden rood met zwart en een tintje goud. Hoofdsponsor GIBO Groep en sponsor Intersport Schutte komen op de shirts te staan.

Op staging2.hvkwiek.nl kun je de volledige kledinglijn zien.

Naast de nieuwe kleding gaan Intersport Schutte en GIBO Groep / Kwiek ook nog een intensieve samenwerking aan om het clubgevoel te versterken. Vanaf het nieuwe handbalseizoen kunnen alle leden via staging2.teamsportraalte.nl handbal- en clubkleding bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.