Home / archiefcentraal / broekland goede sfeer goed geslaagd

broekland goede sfeer goed geslaagd

Het Broeklander feest zit er nog lang niet op. De kinderoptocht op vrijdag was een geslaagde aftrap van het feest. Het weer, de sfeer en de opkomst liet niets te wensen over. Een vrolijke stoet van prachtig verklede kinderen trok door het dorp.

De uitmarkt op zaterdag was een prima voorzetting van de lekkere opening op vrijdag. De sfeer en het weer bleven lekker hangen. Ook de jeugdsurvival trok de nodige aandacht. Ook het ouderenprogramma liep lekker, waarna Radio 538 On Tour de regie over het feest overnam.

Op de foto’s en een verslag van zaterdagavond, zondag en maandag is het nog even wachten. Wie erbij was en wat mooie foto’s heeft: We houden ons ten zeerste aanbevolen. Over het begin van het feest kon fotograaf Stephan Bouwhuis kort zijn: “De sfeer is goed, het weer is geweldig en we hebben nog 2 dagen te gaan!”

Meer foto’s zijn te vinden op http://www.broeklanderfeest.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.