brandweer redt vader en zoon

Eenmaal te plaatse wist het brandweerkorps de voordeur van het huis aan de Mars te forceren en vader en zoon te wekken. De brand woedde naast de slaapkamer waar de vader lag te slapen. Daar is de brand vermoedelijk ook ontstaan. Ook de naastgelegen huizen werden ontruimd, voor het geval de brand over zou slaan. Dit wist de brandweer echter te voorkomen.

De ambulancebroeders die inmiddels ook te plaatse waren hebben vader en zoon even onderzocht. Ze waren erg geschrokken en verkeerden in een lichte shocktoestand, maar ze hoefden beiden niet meer naar het ziekenhuis. Het tweetal heeft de rest van de nacht bij en familielid doorgebracht.

Ook de hond van de familie is er ongeschonden vanaf gekomen. Deze is opgevangen door buren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.