boerhof woninginrichters sluit winkel

“Het stoppen met de winkel is een eigen keuze”, benadrukt directeur Hilko Beumer. “We zijn op een punt gekomen dat het niet meer rendabel is de winkel aan te houden. We zijn niet failliet, wij hebben gelukkig iedereen nog steeds kunnen betalen en dat willen we ook blijven doen. Daarnaast wij willen onze relaties met alle respect blijven behandelen. En dat kan nog steeds.”

“Gevolg is wel dat het nodige gaat veranderen in Heeten. Een grote winkel sluit. Het familiebedrijf is druk op zoek naar een andere invulling. Huurders, kopers, met een ieder is een gesprek mogelijk. Uiteraard moet de winkel leeg, loop dus gerust binnen op zoek naar een koopje,” aldus Hilko Beumer.

Naar verwachting gaat Boerhof Woninginrichters eind dit jaar definitief dicht. De betrokken medewerkers zijn over het voorgenomen besluit geïnformeerd. Zij moeten op zoek naar een nieuwe baan.

“We sluiten de winkel, Boerhof Woninginrichters, om ons als familiebedrijf volledig te gaan richten op de projectmarkt, de inrichting van bedrijven en instellingen”, vertelt directeur Corinne Beumer- Boerhof. “Klanten die ooit meubelen of woningstoffering hebben gekocht of gaan kopen hoeven zich geen zorgen te maken over de service en de garantie. Die blijft het familiebedrijf op de zelfde voorwaarden uitvoeren.”

Het familiebedrijf Boerhof ziet vooral kansen in de projectinrichting. “Op het gebied van buitenzonwering en het inrichten en onderhouden van de inrichting van bedrijven, instellingen en winkels liggen mogelijkheden. Bij de technische installaties in panden is het afsluiten van onderhoudscontracten al heel gewoon. Voor het prettige en nuttige gebruik van de inrichting echter niet,” constateert Kristel Leerkes-Boerhof, directeur van Boerhof Projectinrichters. “Maar dat gaat veranderen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.