blokje om trekt 830 deelnemers

“Toch weer voor mij onbekende weggetjes ontdekt!” aldus een van de reacties van de deelnemers aan Heikera’s 43e Blokje Om. Van heinde en ver kwamen de fietsers zondag naar Heino om deel te nemen aan de bekende fietstocht.

Je kon kiezen uit 30, 60 of 100 km. De korte routes voerden richting Wijhe, de 60 en 100 km. maakten lussen over de NW-Veluwe. Voor de 30 km trokken de meesten gewoon een dag uit, vooral om te genieten van de omgeving. Dit ontlokte een wat oudere deelneemster de uitspraak:”‘Wel jammer dat vrijwel alle bankjes bezet waren. Maar daarom niet minder genoten!”

410 personen legden de 30 km. af. De 60 km trok 270 sportievelingen en met 157 racefietsers was de 100 km. goed bezet. Het bewijs dat het Blokje Om elk jaar weer in een behoefte voorziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.