Home / archiefcentraal / beter horen camper op vakantiepark luttenberg

beter horen camper op vakantiepark luttenberg

Op maandag 2 augustus staat de Beter Horen camper de hele dag op Vakantiepark de Luttenberg. Naast een gratis hoortest kun je er advies over gehoorbescherming inwinnen voor jong en oud. Ook is er een prijs te winnen, namelijk twee weken gratis een camper huren.

Vakantiepark de Luttenberg is een van de twintig ANWB-campings die de camper aandoet. Anja Hummeling van Beter Horen: “Mensen met hoorproblemen wachten in veel gevallen te lang met het doen van een hoortest. Beter Horen laat met de gratis hoortest zien dat je al binnen vijf minuten uitsluitsel hebt of het gehoor in orde is”.

Uit onderzoek blijkt dat één op tien mensen in Nederland in meer of mindere mate moeite heeft met horen. Volgens Europees onderzoek zal het aantal slechthorenden de komende jaren met zo’n 20 procent toenemen. Beter Horen zet de gratis hoortest in, omdat slechthorendheid een steeds groter probleem wordt in Nederland. Niet alleen ouderen kampen er mee, ook steeds meer jongeren horen slecht.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.