auto rov gewonnen door willy groteboer

Bijna 15.000 mensen waren daarom op de trekking afgekomen. In totaal deden tienduizenden Sallanders mee aan de actie die de ROV dit jaar samen opgezet had met Salland centraal.

Het was nog wel even spannend. Groteboer was niet bij de trekking aanwezig. Maar ze wa wel in het centrum, bleek toen ze gebeld werd. “Ik sta kleren te passen bij Albers Mode”, was het antwoord. Nog nooit had de conciërge van het Carmel College zo snel besloten dat de ze kleding niet wilde. In een mum was ze op De Plas was ze dolgelukkig de sleutels in ontvangst nam.

De Zomeractie was dit jaar een groter succes dan ooit. Nog nooit was de hoofdprijs zo groot, maar ook deden er nog nooit zo veel mensen mee aan de actie. Er zijn ruim 80.000 loten uitgedeeld. 25.000 daarvan zijn ingevuld via de site van Salland Centraal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.