asiel bomvol met kittens uit salland

Een hoogzwangere kat werd voor het hek van het asiel achtergelaten met een briefje erbij dat de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. In Raalte werd een hoogzwangere kat aangereden. Moederpoes bleek helaas niet meer te redden, maar middels een spoedkeizersnede werden er 4 kittens geboren.

Uiteraard zitten er ook veel volwassen katten te wachten op een nieuw tehuis. Op dit moment zitten er totaal 130 katten in het asiel. De volwassen poezen en katers worden in het asiel allemaal steriel gemaakt, de kittens kunnen binnen een bepaalde tijd op asielkosten bij de asieldierenarts gesteriliseerd of gecastreerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.