Home / archiefcentraal / asiel bomvol met kittens uit salland

asiel bomvol met kittens uit salland

Een hoogzwangere kat werd voor het hek van het asiel achtergelaten met een briefje erbij dat de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. In Raalte werd een hoogzwangere kat aangereden. Moederpoes bleek helaas niet meer te redden, maar middels een spoedkeizersnede werden er 4 kittens geboren.

Uiteraard zitten er ook veel volwassen katten te wachten op een nieuw tehuis. Op dit moment zitten er totaal 130 katten in het asiel. De volwassen poezen en katers worden in het asiel allemaal steriel gemaakt, de kittens kunnen binnen een bepaalde tijd op asielkosten bij de asieldierenarts gesteriliseerd of gecastreerd worden.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.