are you a lion in luttenberg en broekland

Een nieuw geluid uit het Oosten. Are You A Lion , een jonge band van vier muzikanten die hun liefde delen voor Amerikaansgeoriënteerde, alternatieve rootsrock, speelt op het Lil’Hill Festival (Luttenberg, 10 juli) en Broekrock (Broekland, 5 september). De band, met zanger en gitarist Tije Oortwijn uit Luttenberg heeft net een contract getekend bij Goomah en heeft er zin in. De band bestaat verder uit drummer Ruben Zunnebeld, gitarist Harald de Ruiter en bassist Geert Bos.

Muzikaal is de band schatplichtig aan bands als Midlake, Feist, Moss, Fleet Foxes, The Shins en 16 Horsepower, maar de band geeft ook oude meesters als Neil Young en Bob Dylan op als inspiratiebron. Om daarna om het hardst te roepen dat ze toch vooral een eigen geluid hebben natuurlijk. Het plan is om eind 2010 het eerste album op te nemen. Tot dan zijn de leden druk met liedjes schrijven, demo’s opnemen en hun eerste optredens verzorgen.

Voor meer informatie en een voorproefje van de muziek, ga je naar staging2.myspace.com/areyoualion en voor boekingen ga je naar staging2.goomahmusic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.