appartement zakt per goal 5000 in vraagprijs

Juichen zal hij zondagavond voor elk doelpunt van Nederland net zo hard doen, maar wel met een dubbel gevoel. Sander Walraven uit Raalte weet namelijk dat elk gescoord doelpunt in de finale van het wereldkampioenschap voetbal hem 5.000 euro kan ‘kosten’. In samenspraak Hannink Makelaars verlaagt Walraven de vraagprijs voor zijn woning aan de Plas 10a in Raalte – waar hij zondag met vrienden de wedstrijd zal bekijken – met 5.000 euro per doelpunt. Voorwaarde is wel dat Oranje de wereldtitel wint.

“Ik heb er eerlijk gezegd wel wat voor over om wereldkampioen te worden,” zegt Walraven als hem wordt gevraagd naar deze ludieke actie. Hoewel er een korting geldt van 5.000 euro per gemaakt doelpunt (zowel van Nederland als Spanje) in de finale, is er uiteraard wel een aantal voorwaarden aan de actie gebonden. Zoals gezegd, telt de eenmalige prijsverlaging alleen bij een zege voor Oranje en bovendien geldt er een maximum verlaging van 25.000 euro.

“Ik moet dat risico toch afdekken”, stelt Walraven. Bovendien is de prijsverlaging slechts één week geldig, van zondag tot zondag. “Potentiële kopers die zich in de week na de finale bij de makelaar melden, hebben recht op die korting. Daarna is de normale vraagprijs weer van kracht. Wat overigens niet wil zeggen dat er die week ook tot aankoop overgegaan moet worden.”

Het gaat om een in het hart van het centrum gelegen gerenoveerd en modern ingericht appartement, bouwjaar 1960, met inpandige berging, royaal dakterras (90 m²) en volledig vrij gelegen met uitzicht naar meerdere kanten. Het appartement herbergt een luxe open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur, een woonkamer met open haard, drie slaapkamers en een ruime badkamer met whirlpool en separate douche. Tweede verdieping: zolderberging met mogelijkheid voor meerdere kamers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.