al duizenden kaarten mpf wapenveld verkocht

De voorverkoop voor het komende Mega Piraten Festijn in Wapenveld verloopt naar wens. ‘Europa’s grootste meezingfestijn’ doet op vrijdag 27 augustus opnieuw het dorp aan en er zijn al duizenden kaarten over de toonbank gegaan. Organisator Eddy Mensink heeft er zin in. “Het eerste festival na de zomerpauze. We gaan er weer met frisse moed tegenaan!”

De eerdere edities van het feest in die plaats waren grote successen. En ze zijn er weer allemaal bij in Wapenveld, de grote sterren. Natuurlijk om te beginnen de grote vier: Nick & Simon, Jan Smit, Jannes en Frans Duijts. Maar daarnaast mogen de bezoekers ook optredens verwachten van onder andere Jan Keizer & Anny Schilder, Thomas Berge, De Piratentoppers, Sieneke, de 3JS en Marianne Weber. Het feest vindt plaats in een enorme evenemententent aan de Schatgravenweg.

Het Mega Piratenfestijn is blij te kunnen melden dat de festivals dit jaar weer gewoon voor alle leeftijden zijn. Vorig jaar gold er een leeftijdsminimum van 16 jaar. Dit in verband met de regelgeving omtrent alcohol. “We hadden in de periode daarvoor meerdere boetes gekregen omdat het in de praktijk gewoon niet te voorkomen is dat jongeren onder de 16 ook alcohol krijgen”, stelt organisator Eddy Mensink. “Als ze een vriend van 16 bij zich hebben en hij haalt het bier en deelt het vervolgens aan hen uit, dan ben je in overtreding. In een kleine zaal is er wellicht nog op toe te zien dat het niet gebeurt, maar in een grote tent is dat toch een ander verhaal.”

Maar goed, het heeft ons nooit helemaal lekker gezeten. En ook de bezoekers niet. De hele kwestie heeft het zelfs geschopt tot in het Jeugdjournaal. Het MPF was namelijk bedoeld als een feest voor het hele gezin. En daarom hebben we besloten dat kinderen dit jaar weer welkom zijn. Dat houdt wel flink wat extra controle in, maar dat is dan maar zo! Dit jaar is jong en oud gewoon weer welkom!” En Mensink heeft nog meer goed nieuws. “De kaarten houden dezelfde prijs als vorig jaar, net zoals de munten! In Nederland wordt alles duurder, maar bij ons blijft het dit jaar hetzelfde!”

Kaarten à 22,50 euro zijn verkrijgbaar bij Primera en Oranjevereniging Maxima in Wapenveld, de Primera in Heerde, Café v/d Schepop in Emst, Hotel IJsselzicht in Veessen, Cafetaria Tippel-Inn in Vaassen, Totaal Gemak Dijkman in Wezep, Bruna in Epe en café restaurant Dorpszicht in Oene. Tevens kun je kaarten kopen op de site staging2.megapiratenfestijn.nl en bij alle vestigingen van Music Store in de Benelux.

Voor meer informatie zie staging2.megapiratenfestijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.