Home / archiefcentraal / actie berry en gait levert 20000 op voor kwf

actie berry en gait levert 20000 op voor kwf

De deelname van Berry Broekhof en Gait Middelkamp aan Alpe d’HuZes heeft maar liefst 20.000 euro opgebracht voor het KWF. De heren beklommen op donderdag 3 juni op een tandem de Alpe d’Huez. Het bedrag is bijeengebracht met een grote sponsoractie en diverse activiteiten, zoals een wedstrijd van een gelegenheidsteam uit Broekland en Wijhe tegen een team van voetbalprominenten. “Hierbij willen wij iedereen die ons heeft gesteund ontzettend bedanken want zonder jullie hadden wij dit niet gekund”, aldus Berry en Gait. Op de foto presenteren ze de cheque aan Dick Middag, de geestelijk vader van de actie.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.