actie berry en gait levert 20000 op voor kwf

De deelname van Berry Broekhof en Gait Middelkamp aan Alpe d’HuZes heeft maar liefst 20.000 euro opgebracht voor het KWF. De heren beklommen op donderdag 3 juni op een tandem de Alpe d’Huez. Het bedrag is bijeengebracht met een grote sponsoractie en diverse activiteiten, zoals een wedstrijd van een gelegenheidsteam uit Broekland en Wijhe tegen een team van voetbalprominenten. “Hierbij willen wij iedereen die ons heeft gesteund ontzettend bedanken want zonder jullie hadden wij dit niet gekund”, aldus Berry en Gait. Op de foto presenteren ze de cheque aan Dick Middag, de geestelijk vader van de actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.