achtervolging van zwolle via raalte naar ommen

Na diefstal van laptops uit een bedrijf aan de Dokter Stolteweg in Zwolle, zijn dinsdagavond in Ommen vier mannen uit Amsterdam (29-39 jaar) aangehouden. Een getuige alarmeerde de politie. Op basis van de gegevens van de auto waarin het viertal er vandoor ging werd regionaal een aandachtvestiging uitgegeven.

De auto werd door politiemensen gezien en leidde tot een achtervolging door en inzet van meerdere politiewagens uit de regio. Ook de politie in Drenthe werd gealarmeerd. Na een achtervolging vanuit Zwolle, via Raalte reed de auto naar Ommen. Onderweg werden spullen uit de auto gegooid. In Ommen verlieten de mannen de auto maar konden na een uitgebreide zoektocht en een goede coördinatie vanuit de regionale meldkamer worden ingerekend.

Zij hadden zich verstopt in een boom, op een plat dak en onder struiken. De auto en de gestolen spullen zijn in beslag genomen. Het viertal is ingesloten. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.