Home / archiefcentraal / accordeon en harmonicatrefdag in de lepelaar

accordeon en harmonicatrefdag in de lepelaar

In Uitspanning De Lepelaar vindt zondag 25 juli voor het eerste een ‘accordeon- en harmonicatrefdag’ plaats. De trefdag valt te vergelijken met een open podium. Er zijn meedere ruimtes waar gespeeld wordt en als het weer het toelaat kun je natuurlijk ook in de buitenlucht terecht.

De Trefdag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Voor de kleintjes staat er een spingkussen in de speeltuin. Opgeven of inlichtingen kun je krijgen bij Gini Groenhagen: 0546-870166 of mail: hfgroenhagen@home.nl

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.