3d tekening in centrum van raalte

Tijdens Stöppelhaene wordt op de Marktstraat ter hoogte van het Kulturhus een 3D-tekening gemaakt. Ze zijn wellicht bekend van de doorzendmailtjes met fraaie krijttekeningen die suggereren alsof er op straat iets ligt dat amper van echt is te onderscheiden.

Een ‘fontein’ of een grote ‘doos’ die bij nadere bestudering nep blijken te zijn. Stöppelhaene is erin geslaagd een aantal artiesten naar Raalte te halen die de top van Nederland vormen en ook internationaal actief zijn. Ze hebben zelfs het wereldrecord van de grootste 3D-tekening op hun naam staan.

De tekenkunstenaars beginnen op donderdag 26 augustus met hun tekening. Tot en met zaterdag 28 augustus, werken ze aan hun tekening. Bezoekers van Stöppelhaene kunnen de vervaardiging van de tekening zo op de voet volgen. Wat de tekening verbeeldt, wordt nog even geheim gehouden. Wel staat vast dat voor Raalte ‘maatwerk’ wordt verricht. Het werk van de kunstenaar en de tekening zijn tijdens Stöppelhaene en de dagen daarna gratis te bezichtigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.