1200 ruiters en amazones in lierderholthuis

Maar liefst 1200 ruiters en amazones, komend van ongeveer 30 verenigingen hebben zaterdag deelgenomen aan de kringkampioenschappen in Lierderholthuis. Het bestuur gaf zaterdag al aan erg tevreden te zijn over het verloop van de wedstrijden.

Voor het eerst werd dit jaar gesprongen bij de Elshof. Voorheen was dit altijd aan de achterkant van Den Alerdinck. Een aantal boeren in de omgeving van de Elshof wilde echter dit jaar hun weilanden beschikbaar stellen aan de pony- en paardenclub.

De leeftijd van de deelnemers varieerde van 5 tot 65 jaar, dus voor ieder wat wils, de deelnemers kwamen vooral vanuit Noordoost Nederland. Dit alles geschiede in een gezellige sfeer, die wat weg had van een Engelse picknick.

De foto’s bij dit verhaal zijn geschoten door Johan Wolff.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.