10 jarig jubileum natuurwerkdag

Op zaterdag 6 november 2010 vindt de tiende Natuurwerkdag plaats op meer dan 300 locaties verspreid over heel Nederland. In Overijssel kun je op zo’n 30 locaties aan het werk. Landschap Overijssel coördineert de Natuurwerkdag in de hele provincie.

Een Natuurwerkdag is behoorlijk aanpoten. Je hebt er een goede regenjas, een paar laarzen en een behoorlijke conditie voor nodig. Het is heerlijk om jezelf een dagje uit te leven in het Hollandse landschap met zagen in het griend, snoeien van fruitbomen, schoonmaken van poelen, knotten van wilgen en vele andere leuke activiteiten.

Op veel locaties worden voor kinderen speciale activiteiten georganiseerd, zoals het maken van bezems en het bouwen van nestkastjes. Een gezellige dag dus om met vrienden en familie gezond bezig te zijn in het landschap. En het landschap wordt er gelijk een stuk fraaier door. Meer informatie is te vinden op staging2.natuurwerkdag.nl Vanaf 1 september staan alle werklocaties op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.