Home / archiefcentraal / zwemmen in de voetbalplaatjes

zwemmen in de voetbalplaatjes

Degenen die hun verzameling voetbalplaatjes nog niet compleet hebben, konden afgelopen zaterdag hun hart ophalen tijdens de ruildag in de Rohda-kantine. Met name de plaatjes van Rohda 19 blijken zeldzaam.

De plaatjesactie van de C1000 is inmiddels in de supermarkten afgelopen, maar onder de verzamelaars leeft hij nog volop voort. De voetbalvereniging nam duizenden zakjes met voetbalplaatjes over van de supermarkt en opende alle zakjes om vervolgens de plaatjes te sorteren.

Voor degenen die afgelopen zaterdag niet bij de ruildag konden zijn, is het mogelijk om de plaatjes na te bestellen. Door een mailtje te sturen met daarin maximaal 25 nummers van plaatjes, proberen de roodgelen iedereen een kans te geven het boek compleet te maken.

Mailen kan naar Rood-Geel@RohdaRaalte.nl. “We beloven niets en het kan een paar maandjes duren,” aldus Rohda.

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.