zwemmen in de voetbalplaatjes

Degenen die hun verzameling voetbalplaatjes nog niet compleet hebben, konden afgelopen zaterdag hun hart ophalen tijdens de ruildag in de Rohda-kantine. Met name de plaatjes van Rohda 19 blijken zeldzaam.

De plaatjesactie van de C1000 is inmiddels in de supermarkten afgelopen, maar onder de verzamelaars leeft hij nog volop voort. De voetbalvereniging nam duizenden zakjes met voetbalplaatjes over van de supermarkt en opende alle zakjes om vervolgens de plaatjes te sorteren.

Voor degenen die afgelopen zaterdag niet bij de ruildag konden zijn, is het mogelijk om de plaatjes na te bestellen. Door een mailtje te sturen met daarin maximaal 25 nummers van plaatjes, proberen de roodgelen iedereen een kans te geven het boek compleet te maken.

Mailen kan naar Rood-Geel@RohdaRaalte.nl. “We beloven niets en het kan een paar maandjes duren,” aldus Rohda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.