zomerkermis in deventer met jannes

Van 5 tot en met 13 juni vindt in Deventer weer de jaarlijkse Zomer Kermis plaats. Naast een groot aantal speciale en spectaculaire kermisattracties staan er ook enkele bijzondere activiteiten op het programma.

De bekende volkszanger Jannes treedt op zaterdag 5 juni op bij het Wellepad. Jannes geldt als de ‘Koning der Piraten’. De Drent is bekend van hits als ‘Ga maar weg’, ‘Zwevend naar ‘t geluk’ en ‘Adio Amore Adio’. Het optreden begint om 18.30 uur. Woensdag 9 juni om 15.00 uur is er een voorstelling van Het Zandkasteel. De karakters uit de populaire kleuterserie zijn er allemaal bij. Woensdag 9 juni is er om 15.45 uur een meet & Greet met Bob de Bouwer en Wendy van ‘Bob de Bouwer’ en Prinses Sassa, Toto en Koning Koos van ‘Het Zandkasteel’. De Zomer Kermis wordt vrijdag 11 juni om 23.00 uur afgesloten met een groots vuurwerk aan de IJssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.