zomerconcert moet jaartopper polyhymnia worden

Het is bijna midzomer, muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld hoopt op een zwoele zomeravond op 18 juni. Dat is namelijk de uitgelezen ambiance voor een sprankelend zomeravondconcert. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kijken, maar vooral luisteren naar een muzikale show gepresenteerd door de muziekverenigingen uit Dalfsen, Nieuwleusen en Polyhymnia.

Voorafgaand aan het optreden op het Kroonplein zullen, naast de al genoemde verenigingen, ook de muziekkorpsen uit Lemele en Luttenberg deelnemen aan een rondgang door het dorp. Deze rondgang start om 19.00 uur en zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Aan heel Lemelerveld wordt zo een muzikale groet gebracht. Daarna begint op het Kroonplein een show die tot ongeveer 21.00 uur zal duren.

De entree is vrij. Voor meer info: staging2.muziekverenigingpolyhymnia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.