zet m op 11 tour rtv oost in broekland

In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. Vanuit 65 Overijsselse steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost. Dinsdag 6 juli strijkt de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ neer op het Bouwhuisplein in Broekland. De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook van tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Radio Oost begint al om 6.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Broekland en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen kun je een SMS sturen, die vervolgens in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.

Oranje-uitingen

RTV Oost roept inwoners van Broekland ook op om foto’s in te sturen van opgetuigde straten en andere ‘Oranje-uitingen’ via foto@rtvoost.nl. (Stuur je foto dan gelijk in op fotograaf.sallandcentraal.nl en maak kans op een fotoshoot). De ingestuurde foto’s komen op RTV Oost op de pagina’s van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’.

Boodschappenspel

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ kun je elke dag prijzen winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Boodschappenspel’. Heb je TV Oost op 11 gezet en wil je meedoen aan het spel? Stuur dan een mail naar op11@rtvoost.nl met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Op staging2.rtvoost.nl is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.