zes inbraken in sportcomplexen salland

Bij zes sportcomplexen in Olst, Wijhe en Heino zijn tussen dinsdagavond en woensdagmorgen inbraken gepleegd. Personeel of vrijwilligers ontdekten woensdagmorgen dat onbekenden het pand hadden doorzocht en het aanwezige geld hadden meegenomen.

In Heino was dat het geval bij sportcomplexen aan de Stationsweg en het Kerkpad. Hetzelfde geldt voor sportcomplexen aan de Zandhuisweg en de Tuterie in Wijhe. Daarnaast is er ingebroken bij een sportcomplex aan de Koekoeksweg in Olst. De politie is meteen een onderzoek gestart. Ook heeft de technische recherche sporenonderzoek gedaan. Eventuele getuigen of mensen met een tip worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.