wk rooster op havovwo carmel college

Maandag konden alle leerlingen van de HAVO en het VWO op het Carmel College Salland in Raalte de wedstrijd van Nederland live kijken. De school had speciaal voor de wedstrijd van het Nederlands elftal het lesrooster aangepast.

Alle lessen duurden tien minuten korter dan normaal en tijdens de wedstrijd werden er geen lessen gegeven, zodat alle leerlingen de wedstrijd konden zien. Op drie verschillende plekken in de school hingen schermen. Met name in de centrale hal van de school was het een drukte van belang. De verrichtingen van de Nederlanders werden op de voet gevolgd door alle aanwezigen.

Na de wedstrijd was het alleen minder leuk voor de leerlingen: Er was geen tijd voor uitgebreide feestvreugde; Iedereen moest terug naar het lokaal om de laatste les te volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.