willie oosterhuis naar de tweede kamer

Als we de verkiezingsborden in Raalte-Noord mogen geloven, dan doet Willie Oosterhuis bij de komende Tweede Kamerverkiezingen een gooi naar een zetel in Den Haag. Op het bord hangen namelijk negen posters van Oosterhuis. “ Kies Willie” prijkt in grote letters op de posters, met een grote “ 11” eronder.

Zou Willie echt op een zetel mikken? Of is dit een stuntje ter promotie dat te maken heeft met de aanstaande boekpresentatie? De “11” op de poster komt namelijk precies overeen met de datum van 11 juni, waarop Oosterhuis zijn boek presenteert in het Hoftheater in Raalte.

Als Willie echt een poging doet om een zetel in Den Haag te bemachtigen, moet hij misschien ook maar echt campagne gaan voeren. Zaterdag is het de laatste zaterdag voor de verkiezingen. Dat wordt doorgaans door politici bestempeld als dé campagnedag. Zou dé campagnedag dan ook voor Oosterhuis een mooie aanleiding zijn om echt campagne te gaan voeren?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.